SZ-R VAS
599 €

SZ-R VAS

599 €

Valitse väri:

Koko-kirjain    Päänympärys cm 
XS   53-54
S   55-56
M   57-58
L   59-60
XL   61-62
XXL   63-64

Arai SZ-R VAS

SZ-R on avokypärä, jossa on edistyksellinen kuori, joka käyttää uusinta VAS-suunnittelua. VAS:n avulla visiirin asennusasento laskeutuu, jolloin saadaan keskimäärin 24 mm lisää molempien temppelialueiden yli, jotta saavutettaisiin ihanteellinen tasaisempi muoto.

SZ-mallissa on myös valmius kaiuttimien lisäämiseen ja/tai lasien käyttöön.

Ulkokuoren rakenne: PB-CLC2

Arain perifeerisesti vyötetty monimutkainen laminaattirakenne lisää merkittävästi kuoren lujuutta ja joustavuutta säilyttäen alhaisen painon ja matalamman painopisteen. Silmänportin yläosaan sijoitettu nauha edistää ohuemman EPS-vuorauksen käyttöä, mikä parantaa huomattavasti ylöspäin olevaa näkökenttää.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Arain perifeerisesti vyötetty monimutkainen laminaattirakenne lisää merkittävästi kuoren lujuutta ja joustavuutta säilyttäen alhaisen painon ja matalamman painopisteen.
  • Muuttuva akselijärjestelmä (VAS). VAS:n avulla visiirin asennusasento laskee, jolloin saadaan keskimäärin 14 mm lisää molempien temppelialueiden yli, jotta saavutetaan ihanteellinen tasaisempi muoto, joka lisää kykyä poistaa päähän kodistuvaa energiaa.
  • Uusi yläkanava tarjoaa 11% enemmän ilmavirtaa ja isommat kytkimet vaivatonta käyttöä varten. Uusi hajotin on 20 mm pidempi parantuneella aerodynamiikalla ja 19% suuremmilla imukupilla, jotka molemmat toimivat yhdessä Air Wingin kanssa vakauden parantamiseksi.
  • Patentoitu Air Wing®, (ei säädettävissä). MotoGP:ssä on testattu ja suunniteltu vähentämään huomattavasti vetoa, turbulenssia ja buffetointia, mikä lisää mukavuutta ja lisää huippunopeutta. Parantaa kypärän vakautta suurilla nopeuksilla tai kovalla jarrutuksella ja vähentää melua.
  • Paloturvallisen sisustan osat irroitettavissa pesua tai vaihtoa varten.
  • Vaihdettavat poskipalat, istuvuus säädettävissä juuri oikeanlaiseksi.

Lisätiedot:

  • Saatavilla olevat koot XS-XXL
  • Virallinen hyväksyntä: ECE 22.05

Arai-kypärillä 5 vuoden takuu!

”We Know, We ride Ourselves”

Sulje
Sulje